Vinta Wines is een uniek wijnplatform

Het unieke wijnplatform Vinta Wines verandert de beleving van iedere wijnliefhebber. Met onze coöperatieve bedrijfsstructuur brengen we de wijnliefhebber dichter bij de wijnboeren. Onze aandeelhouders worden actief betrokken bij de aankoop en verkoop. Samen creëren we een win-win situatie.

Onze maatschappij komt meer en meer in handen van multinationals, ketens, banken en andere grote ondernemingen. Juist in deze tijden moeten we als kleinere ondernemers de handen ineen slaan!

De voordelen van een coöperatieve structuur?

  • Vinta Wines heeft een sterke onderhandelingspositie bij de aankoop van wijnen door de vele aandeelhouders.
  • Vinta Wines vermijdt dure en onnodige tussenschakels door rechtstreeks met de wijnboer te handelen.
  • Vinta Wines kan directe controle houden op de werkwijze van de wijnboeren, zodat duurzame en eerlijke handel gegarandeerd zijn.

Vinta Wines is de commerciële naam van The Wine Cooperation cvba. Onze coöperatie is erkend door de Nationale Raad voor de Coöperatie (NRC). Deze erkenning is voorbehouden voor coöperaties die de coöperatieve principes respecteren.

De kleine ondernemer heeft het niet altijd makkelijk. De concurrentie van grote bedrijven ligt continu op de loer en kan een kleine onderneming al guaw uit balans brengen. Om een sterk fundament te leggen, moeten we naar een systeem zoeken waarbij we als kleine ondernemers onzes krachten kunnen bundelen. Vinta Wines maakt dit mogelijk.

Wijnliefhebbers investeren samen in dit unieke concept!

Wijngenieters worden beleggers in een wijnplatform, waar wijnboeren uit ieder land hun wijnen kunnen aanbieden tegen voordelige prijzen. Kleinere wijnboeren hebben het moeilijk, omdat zij te klein zijn om in het schap van de landelijke supermarktketens te belanden. Vinta Wines biedt juist deze ondernemers de kans om hun prachtige wijnen aan het grote publiek voor te stellen. Door de tussenhandel uit te schakelen, brengen wij de duurzame en eerlijke producent rechtstreeks in contact met de wijnliefhebbers!

Waarom toetreden?

Vinta Wines vertegenwoordigt een coöperatie van gelijkgezinden. Rechtstreeks contact met de wijnboeren en eerlijke en duurzame handel staan bij ons hoog in het vaandel.
Als aandeelhouder ontvangt u daarbij leuke voordelen!

  • Interessante kortingen op kwaliteitswijnen.
  • Toegang tot een exclusief aanbod in unieke wijnen.
  • Uitnodigingen tot wijndegustaties, seminars, evenementen, meetings en andere leuke activiteiten.
  • Winstdeling door directe kortingen of dividend,​ afhankelijk van het gekozen aandelenpakket.

Een investering in Vinta Wines betaalt zich altijd uit! 

Iedere aandeelhouder kan te allen tijde beslissen om uit de coöperatie te stappen. In dat geval krijgt u de waarde van uw aandeel aan nominale waarde uitbetaald.

Vinta Wines stelt alles in het werk om uw aandeel te laten renderen. Een doordachte en tegelijkertijd voorzichtige investeringspolitiek door kenners is onze garantie naar de aandeelhouder toe.

Wilt u deel uitmaken van deze coöperatie en wilt u zo meewerken aan de uitbouw van dit duurzame wijnplatform in Europa? U hoeft geen vennoot te zijn om wijn te kunnen kopen van Vinta Wines, maar als vennoot geniet u wel van permanente kortingen. Word ook vennoot van Vinta Wines en kijk welke formule u, uw bedrijf of uw organisatie het beste past.

Meer informatie: neem contact met ons op.

Wees gerust, jouw gegevens worden via een beveiligde verbinding verzonden en verwerkt door onze medewerkers. De ontvangen gegevens worden enkel gebruikt om met jou in contact te komen en jouw vraag te behandelen. Jouw gegevens worden niet doorgegeven voor andere doeleinden aan derde partijen. Meer informatie kan je vinden in onze privacy policy.